Биодиверзитетот во шише.

 • +389 70 743 742

Отвори ја и ти приказната од шише!

Ние сме семејна винарија лоцирана во срцето на најлозарскиот крај во Македонија. Нашите вина се произведени од автохтони сорти на грозје и секое вино има своја приказна.

Вино

Маџун

 • Контакт Телефон
  +389 70 743 742
 • Email Адреса
  info@zaharchev.mk
 • Адреса
  ул. Косовска бр. 16, 1430 Кавадарци, Република Македонија
 • Website URL
  www.zaharchev.mk www.winespirit.mk